Follow:

Nog even geduld………

Door de verlenging van de corona maatregelingen blijft de praktijk gesloten voor de cosmetische voetzorg t/m in ieder geval 2 maart. Wel is het toegestaan medisch noodzakelijke voetzorg te verlenen volgens een aantal protocollen.

De afspraken die t/m 2 maart in de agenda staan komen te vervallen. Ik neem tzt contact op voor een nieuwe afspraak. Komt u in aanmerking voor medische voetzorg dan word u door mij benaderd. Heeft u vragen voel u vrij deze te stellen.

Verder vind ik erg vervelend dat ik de voetzorg niet kan geven die we gewend zijn. We moeten maar hopen dat de maatregelen zijn doel treffen en we elkaar binnenkort weer kunnen treffen in mijn praktijk.

Houd Moed en blijf gezond!!

R O L I N D A

Share
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: